Nyttårsaften

Sprudlevin for å feire året som har gått 
Middagsbesøk. Min eldste sønn og min datter og samboer har vært og spist kalkun med tilbehør. Nå er de dratt videre og en av mine søstre med mann er kommet hit. Vi er nødt til å være hjemme med vofsene på grunn av alle rakettene. Nå smeller det igjen. Nara gjør og gjør, mens Linsi gjemmer seg. Den verste kvelden i året for dem. 

Enda 2019

Sitter og ser på filmen om Jan Baalsrud. Ikke særlig artig å se på. Utrolig at han overlevde. Tenk så heldig jeg og alle som er født i Norge etter 1945 har vært. Ingen krig i landet vårt disse årene vi har levd. Måtte alle i verden få oppleve fred i sitt land. Det ser ikke særlig lovende ut, men håpe kan man. 

Bryllupsdag.

Jeg giftet meg 29.desember 1973 med min nåværende mann. Tiden går og snart kan vi feire gullbryllup. Helt utrolig hvor fort tiden har gått. Selvfølgelig har vi kranglet en del, men vi blir alltid enig etterhvert. Kjolen jeg har på meg ble spesialsydd til meg. Den måtte være slik at den passet selv om magen ble større. Jeg var gravid med min yngste sønn. Jeg husker at jeg hadde noe på meg som strammet veldig og at det var vanskelig å sitte rolig ved middagsbordet. Etterpå slapp jeg magen fri og vi hadde en fantastisk bryllupsfest. 

Suprise party

Det tikket inn en melding utpå lørdag fra min svigerinne : noen som har lyst på mat og øl. Det var vi flere som gjerne ville ha. Alle mine søsken, min og en til ektemann og et av mine tantebarn. Medregnet vertskapet og deres ølbrygger av en sønn var vi 10 stk. Det ble en kjempekoselig kveld. På bildene vedlagt ser dere at det ikke bare ble servert øl, men også cava og cognac. Juletreet er hentet i Reinvik. Ei ekte furu. Slik så våre juletrær ut den gang vi bodde der. Jeg husker med glede julehelgene fra dengang. Vi flyttet til Bodø da jeg var 10 år. 

Andre juledag 2019

Det lukter godt av svibel i julestua. 
Selvlaget julemotiv 
Dette bildet er tatt fra godstolen i stua. Jeg har ikke vært lenger ut enn på trappa. Jeg fikk besøk av julebukker som sang musevisa. Ellers har det vært tv titting. Sjakk og fotball samt resten av den romantiske serien jeg begynte på går. Godt med en slik lat dag. 

1.juledag 2019

Det ble sen frokost idag. Ute var det kaldt men fint vær. Gikk tur med vofsene og prøvde ut mine nye hansker som jeg slipper å ta av når jeg bruker mobilen. De funket veldig bra. Jeg fanget pokémon og slåss i gym uten å fryse fingrene av meg. Til middag hadde vi pinnekjøtt og kålrabistappe. Fantastisk godt tilberedet av min mann. Vi var de vanlige 5 rundt bordet. Etterpå bruker vi å være hos mamma. Vi var 3 søstre og min bror sine familier. Vi var nærmere 30 stk i hennes lille stue tilsammen, men noen dro før de siste kom. En veldig trivelig stund. Nå er det TVtitting som gjelder. Jeg ser en serie som heter Sanditon. Romantikk fra gamle dager. 

Juleaften 2019

Som vanlig var det ribbe med tilbehør og riskrem. Vi var 5 rundt bordet også som vanlig. 3 hunder hvorav 2 tipser med løpetid og en hanhund som ikke slapp til. Stakkars han måtte i plassere i bur når lysten ble for stor. Masse flotte julegaver ble åpnet. Alle ble fornøyde. Noe vin og øl samt aqevitt og cognac ble nytt. Nå er det tid for å køye etter en fin dag sammen med familien.