Dagen idag 30.juni 2019

Vi måtte tilkalle redningshelikopter idag. Mamma var uheldig og fikk brudd i ene hofta. Nå ligger hun på sykehuset og venter på å bli operert. Hun er ved godt mot og blir tatt god hånd om. Veldig dumt at hun måtte avbryte hytteturen for denne gang. Idag har været vært godt selv om det egentlig ikke er sommertemperatur. 

Dagens middag

I dag er det sol ute. Havet er speilblankt og temperaturen er 10 grader +  vi var ute med båten og dro småsei. Etterpå ble den filetert og kokt i lettsaltet vann tilsatt litt eddik og lauvbærblad. Potet, gulrøtter og en klatt smør. Gjerne flatbrød til.  Som dere ser på bildet krøller fisken seg på tallerkenen. Nydelig godt var det. 

Ny bil

Nå er jeg i godt humør. Jeg er kvitt den gamle bilen og i morgen kan jeg kjøre tilbake til hytta i ny bil. Sist jeg kjøpte bil gjorde jeg det i en matpause fra jobb. Den bilen tjente meg trofast i vel 10år. Det var også en Toyota. Jeg håper at denne vil være til glede for oss i mange år. 

Dramatikk i fjæra

Disse måsene ligger enda på reiret på nausttaket. Vi har også et par til som enda har egg. En liten måsunge blir nøye passet av sine foreldre ytterst på steinmoloen. Den ble født på et utedotak. 2 tjeldunger løp rundt ifjæra i går kveld. Idag var de borte. Tjeldmora er sint på sin make. Han får ikke nærme seg og er forvist til andre siden av elva. Det ser ut som om hun gir maken skylden for at ungene mistet livet. Det er nå flere år siden de klarte å berge ungene sine.. Vi mennesker føler også på deres sorg. Men slik er desverre livets gang.