Morsomme tilbakeblikk 3

Igjen en episode fra da min mann var hjemme med barna og jeg jobbet. Jeg kom hjem etter jobb. Vi bodde i en blokkleiligheter. Jeg ble temmelig flau da det flagret med ark fra pornoblad rundt blokka. Et ganske snilt blad men likevel flaut siden jeg skjønte at de kom fra oss. Ungene hadde lekt seg med å rive bladet fra hverandre og kastet arkene ut vinduet. Jeg plukket dem ikke opp. 

Noen av mine bøker

Jeg har et umettelig behov for lesestoff.  Jeg har kjøpt bøker igjennom et langt liv og også lest nesten alle. Noen få har jeg kun lest litt av og funnet dem uinteressante.  De siste 2-3 årene har jeg kun kjøpt E-bøker. Tenk å ha plass til flere hundre bøker på et lite nettbrett. Jeg hadde plassproblemer til alle bøkene og gruer meg til en gang i fremtiden å måtte kaste dem. Ingen er interessert i bøker lengre.  Jeg er veldig fornøyd med mitt lesebrett. 

Morsomme tilbakeblikk 2

Tenker på en ferietur med tog fra Bodø til Fredrikstad da de 2 eldste barna var under skolepliktig alder. Vi hadde med oss hustelt og barnevogn og alt man ellers trenger for en slik ferietur. Da vi skulle bytte tog i Oslo ble det en stund å vente og da det nærmet seg avgang var eldstegutten søkk borte. Vi lette og ropte på han, men ingen reaksjon. Alle som ventet på toget hjalp oss å lete. Etter at vi nesten hadde gitt opp hørte vi noen som sang. Lyden kom fra en oppbevaringsboks. Gleden og lettelsen var stor og vi kunne fortsette ferieturen. 

Morsomme tilbakeblikk

Hei! Nå skal jeg fortelle om dengang min mann var hjemme med barna mens jeg jobbet. 

Han ble innkalt på rep-øvelse i militæret (14dager). 

Problemet var at jeg ikke hadde noen til å passe barna mens jeg var på jobb. 

Hva gjør man da? Jeg hadde hørt at bønder som skulle i militæret fikk avløser betalt av militæret. 

Jeg søkte da om avløser til å passe barna og fikk det innvilget. 

Min arbeidsplass var ikke langt fra der vi bodde og jeg var hjemme til lunch og fikk servert nydelig mat og når arbeidsdagen var over var middagen klar. 

Både ungene og jeg hadde 2 flotte uker. 

Helt utrolig hva som gikk ann den gang. 

Det var ikke vanlig at menn gikk hjemme så de ble nok litt tatt på senga som vi sier. 

Torsdag og snart helg

Som pensjonist med eget regnskapsfirma er det ikke stor forskjell på hverdager og helg. 

I alle tidligere år var helga noe man gledet seg til. Man skulle gjerne gjøre noe spesielt. Benytte seg av fritiden. I de mest hektiske tidene var hytta på Valnes mye brukt. Det var viktig å kunne slappe av for å klare neste økt. Hytta ligger ved sjøen under en time fra hjemmet. Nå er den solgt. Vi har ett annet fritidsted som brukes fra påske til i oktober. Jeg minnes helgene på Valnes som veldig avslappende, og var nok veldig viktig for vår helse.