Lørdag i heimen

Idag har vi sett på ny peisovn. Vi falt for denne fra Dovre. Vi har ikke helt bestemt oss enda. Den gamle brukte min mann slegge på. Det ble et sabla bråk så jeg og vofsene gikk på tur imens. Da vi kom tilbake var min mann forvandlet til en ganske så mørkt person. Gulvet var veldig sotete. Både gulvet og min mann ble etterhvert rene og pene igjen. På mandag kommer en som skal hjelpe oss med å fikse pipa og stedet den nye peisovnen skal stå. Til kvelds ble jeg servert oksesmåsteik. Veldig godt som vanlig når min mann lager mat. 

Jahn Teigen

Trist melding : vår alles Jahn Teigen er død 70 år gammel. På bildet synger han adjø sammen med Anita Skorgan. Jeg husker da vi var på Glimt show på begynnelsen av 80-tallet. Anita Skorgan skulle opptre. Vi satt på første rad og min mann var veldig opptatt av at hun hadde kort kjole på seg. Tror han håpet at han skulle få se noe spennende. Mens hun sang dukket Jahn Teigen opp. En overraskelse for både Anita og oss. Han beilet til henne og det ble bryllup etterhvert. Jeg husker med glede de artige Glimt showene. Det ble ofte mye latter. Særlig mye stemning når Arthur Arntsen opptredde som Oluf. 

Lørdagskveld i heimen

Fant en veldig god rødvin i barskapet. 
Oksekjøtt gryte a la min kjære
Vofser som håper på å få smake. Som vanlig klarer jeg ikke å motstå de bedende blikkene. Gryteretten var veldig god. Sammen med rødvinen gjorde den lørdagskvelden til en fest. På TV spiller Ødegård og laget hans severdig fotball. Nå leder de 3-0

Kvinner i nord, for nord, om nord.

Jeg er blitt en av 10787 medlemmer i en nystartet Facebook gruppe for oss nordnorske kvinnfolk. Allerede er flere viktige emner blitt drøftet i gruppa. Heldigvis bare saklige innlegg etter det jeg har sett. Det bor veldig mange driftige kvinnfolk her nord. Det er flott å ha en slik gruppe for diskusjoner uten innblanding fra det “sterke” kjønn.