Mamma er på hytta si.

Min svigerinne og bror er modige nok til å ta med seg mamma til hytta hennes. Hytta hennes er ganske nær deres hytte. Den trygghetsalarmen hun bruker hjemme kan ikke brukes på hytta. Og den som kan kobles til hennes mobil finner vi ikke noen steder. Det går helst bra uten for denne helga. I fjor sommer brukte hun den aldri, men det føltes tryggere for oss at hun hadde den.

Ikke helt enkelt for henne å komme seg fra flåten og inn i båten. Men med god hjelp gikk det bra.

Det blir folk i de fleste hyttene i Reinvik denne langhelga. Vi skal i konfirmasjon i morgen slik at vi drar først på fredag.

Nedenfor noen bilder av blomster mamma fikk på bursdagen sin.

Godterskuffa

En av de øverste skuffene i kjøkkenøya er forbeholdt godsaker. Idag inneholder den disse variantene. Noe for enhver smak tror jeg.

Vi spiser skjelden kaker, men annet søtt til kaffen er vi storforbrukere av.

Sist jeg var på matbutikken falt jeg for et tilbud om 4 firkløver for 100 kroner.

 

Endelig fikk jeg treffe jentene i 7Pc

Dette bildet er fra et tidligere treff 7.9.2020.

Vi var på julebord i desember og etter dette er det først nå vi tørr å møtes. Alle har fått første vaksine og det er like før vi er fullvaksinert.

Og dette uten å snike i køen. Vi er bare såpass gamle at vi er blitt prioritert. Vi føler oss selvfølgelig ikke gamle, men vaksinen takker vi ja til.

Dersom det i tillegg blir utstedt coronapass vil nok flere av gjengen ta seg en tur til varmere strøk igjen. Leste i avisa idag at over 5000 hadde bestilt tur til Kanariøyene med direktefly fra Bodø.  Dette selv om det enda frarådes å reise dit.

Selv har jeg ingen planer om å reise utenlands,  men kunne tenke meg å dra et sted sørpå i landet en gang i sommer.

Det dufter så godt.

Pinnekjøtt er ikke lengre kun lov å spise første juledag.

Nå frister butikkene med salg på julemat nesten hele året.  Jeg falt for fristelsen og det er jeg glad for her jeg sitter og kjenner lukta av kålrabistappe og pinnekjøtt.

Snart er det middagen ferdig.