Morsomme tilbakeblikk 12

Denne bloggen skal også omhandle en Londontur. Egentlig er det fryktelig lenge siden. Jeg og min mann reiste sammen med turfølge fra Bodø. Før turen kjente vi ingen av dem vi reiste sammen med. I løpet av uka vi var der ble vi en sammensveiset gjeng som hadde det veldig morsomt. Stampuben vår het the Swan. En irsk pub med levende musikk og allsang. 

Noen uker etter at vi var hjemme igjen fikk vi et brev fra broren til min mann som bodde i Fredrikstad. Vedlagt var det klippet ut et bilde fra Fredrikstad avis. Bildet viste min mann og pianisten på puben i full allsang. 

Under bildet sto det: Typisk engelsk publiv. 

Litt av et sammentreff. 

Morsomme tilbakeblikk 11

Min mann og jeg var sammen med et nabopar på weekend tur i London. Selvfølgelig måtte vi på fotballkamp. Både min mann og naboen er temmelig fotballgærne. Vi reiste med et turselskap som skaffet oss buss frem og tilbake fra arenaen. Da vi gikk fra bussen på tur til kampen fikk vi beskjed om å komme tilbake like før kampen sluttet. Vi var veldig lydige og gikk til bussen like før ordinær tid. Stillingen var 0-0. Det vi ikke tenkte på var at dette var en cup kamp. Målene kom mens vi satt i bussen. Gjett om mennene har fått høre denne historien noen ganger. De gremmer seg den dag idag. 

Bybåten vår

Vi har 2 båter. Dette er båten som til vanlig ligger i Bodø. Akkurat nå er den på hytta. Vi har ikke sjøsatt båten vi bruker der og som står inne på vinteren når hytta ikke er i bruk. Jeg elsker å være i båt når været er fint og bølgene små. Helt uten bølger er det skjelden.            Jeg håper på mange båtturer i løpet av sommeren.