På med vottene igjen.

Vi våknet til full vinter idag. Våt snø laver ned. Vi er glade for at vi forlot hytta i går. 10 dager på hytta slik været har vært og med strenge koronaregler var nok.

Det var fryktelig dårlig vær på havet da vi skulle bevege oss mellom hytta og flåten hvor vi skulle plassere båten, men bybåten vår taklet været godt. Jeg kjente litt på dødsangst en stund. En ekkel følelse.

Vel fremme ved flåten kunne vi ikke legge båten på plassen som er tiltenkt oss. På vinteren ligger de båtene som ikke blir tatt på opp nærmest land.

Våre tau var tatt i bruk og det var vanskelig å finne en plass hvor det lå tau som passet vår båt. Etter at vi kom hjem fikk vi melding om at båten ikke hadde det bra slik den lå. Heldigvis kunne han som hadde sett dette også ordne med bedre fortøyning. Vi er veldig takknemlig og glad for hjelpen vi fikk.

Nå blir det sikkert 2 uker før neste tur.

4 kommentarer
  1. Ja du allmektige… Nå har vi holdt oss unna både sjø og hytte. Men været maktet ikke vi å holde oss unna. Nå har evighetens styrtregn godt over til sludd og snø… Men her ska vi bo, basta 😀 Godt dere er vel hjemme 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg