Elgkarbonader

Vi er så heldig å få elgkjøtt når en elg blir felt på vår eiendom i Sørfold. Vi slipper å jakte selv.

Vi er mange som skal dele på vår andel, men litt ble det på oss. I tillegg til ei helsteik som har havnet i fryseren fikk vi 1,5 kg.kvernet kjøtt.

Min eminente kokk har laget elgkarbonader idag. Oppskriften fant jeg på nett og finnes på bilde nedenfor.

Det ble en veldig god middag. En av indigriensene er stekte pærer. Det var veldig godt som tilbehør.

Vi har nå mange karbonader som skal få hvile seg i fryseboksen til neste gang vi får lyst på på en lignende middag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg