Min meny på julebordet på Lystpå

Første rett var kamskjell med blomkål, hvitvinsaus og gresskar.

Andre rett var gravet reinsdyr med kremost, tyttebær, jordskokk og løk.

Tredje rett lammefilet med kålrot, selleri, rødvinsaus, poteter og grønnkål.

Fjerde rett dessert med ostekake. Appelsin og diverse annet godt som tilbehør.

Jeg var veldig fornøyd med både maten og rødvinen.

Kjempeartig å spise så god mat på restaurant sammen med gode venner.

Nedenfor bilder av de 3 siste rettene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg