Hva med å grave ned steika for å steike den.

Dette er sluttresultatet.

Slik gjorde vi ( eller rettere sagt min svigerdatter)

Grav ei dyp grøft. Legg passe store steiner i gropa og tenn på ganske mye ved.

Poenget er at steinene skal bli varme. Når veden er nedbrutt fjernes asken og steika med tilbehør legges ned blant steinene. Maten er selvfølgelig krydret og pakket i aluminiumsfolie.

Jord blir så lagt tilbake oppå maten.

La dette stå i 4 eller 5 timer og maten er klar for å graves opp og nytes.

Det eneste som måtte lages i tillegg var sausen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg