I dag har vi spist lammelår kokt i saus på vedkomfyren.
Kjempegodt som vanlig.
Selv har jeg laget fiskekaker. Først kvernet jeg fisken i en gammeldags kjøttkvern.
Min kjære blandet inn det som hører til for å få gode kaker før jeg stekte dem.
Disse skal spises i tiden fremover enten som pålegg eller som middag.
Jeg ble veldig fornøyd med smaken.
Nå står en større oppvask klar. Vi har ikke oppvaskmaskin og vannet må først hentes fra elva før det varmes opp.
Vi er 5 personer på hytta og det er utrolig hvor mye kopper og kar som brukes i løpet av en dag.
4 kommentarer
Hvordan fisk er det du lager fiskekaker av?
Lyr og litt sei.
Vi foretrekker hyse, men den er vanskelig å få tak i.
Å holde med fisk og lage fiskekaker gir mye oppvask. Her er det også vanskelig å få tak i hyse. De som driver med garn har lange ventelister på hyse.
Kos dere videre på hytta!🤗🐣
Veldig dumt. Tidligere fikk vi ofte huser.